- Filma

FILMA
Videot E Reja

NAIM ABAZI & MIHRIJE BRAHA - Potpuri 2009
NAIM ABAZI & MIHRIJE BRAHA - Potpuri 2009 NAIM ABAZI & MIHRIJE BRAHA - Potpuri 2009
 Kush po bahet nuse 2009
AFERDITA DEMAKU Kush po bahet nuse 2009
ARTA BAJRAMI 2009
ARTA BAJRAMI 2009 ARTA BAJRAMI 2009
LABI & AZIZ MURATI - Potpuri 2009
LABI & AZIZ MURATI - Potpuri 2009 LABI & AZIZ MURATI - Potpuri 2009
Lori - Amerika 2008 RTV21
Lori - Amerika 2008 RTV21 Lori - Amerika 2008 RTV21
VIOLETA KUKAJ - 2009
VIOLETA KUKAJ - 2009 VIOLETA KUKAJ - 2009
Ku te shkoj - Gezuar 2009
AFERDITA ELSHANI Ku te shkoj - Gezuar 2009
Koncert ne Tirane
Leonora Poloska Koncert ne Tirane

Video Me Te Mira

koha e kometes#1 koha e kometes koha e kometes#1
Porosia e Deshmorit www peja1 com#5 Porosia e Deshmorit www peja1 com#5 Porosia e Deshmorit www peja1 com#5
koha e kometes#7 koha e kometes koha e kometes#7
E VERTETA NE PLAZH#1 E VERTETA NE PLAZH E VERTETA NE PLAZH#1
koha e kometes#2 koha e kometes koha e kometes#2
koha e kometes#4 koha e kometes koha e kometes#4
koha e kometes#3 koha e kometes koha e kometes#3
Katundaret dhe Sheherlit Epizoda 6 7/8 Katundaret dhe Sheherlit Epizoda 6 7/8 Katundaret dhe Sheherlit Epizoda 6 7/8
koha e kometes#5 koha e kometes koha e kometes#5

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free