- Ndihmo Blinera Kosumin

Ndihmo Blinera Kosumin

by admin on 18/06/2009

Ndimo Blerina Kosumit

Ndimo Blerina Kosumit

Me anë të keti posti të dashur lexues kërkoj nga ju që në një mënyrë apo tjetër t’i ndihmojmë Blinerës të mbledh para për tu sheruar nga Leukemia. Blinera Kosumi një voglushe 9 vjeçare e lindur me 30 Mars 2000, me datën 16 Prill 2009 është diagnostifikuar me Leucemia Acuta Lympheblastika m. Shërimi i saj mund të bëhet, nëse ndihmoni, në Institutin Mjekësorë në Freiburg të Gjermanisë. Prindërit e saj kanë kryer një mori ekzaminime laboratorike… shiko më poshtë.

Diagnoza e Blinerës

Sa i Nevojiten Blerinës?

Blerinës i nevojiten afër 100.000 euro për të paguar shpenzimet e shërimit të saj në Universitats Freiburg Klinikum (Klinikën Univerzitare Të Freiburgut). Kliko mbi link për të parë parallogaritë e shpenzimeve për shërimin e Blerinës. Parallogaria e Shpenzimeve Të Shërimit Të Blerinës

Si mund ti Ndihmoni Blerinës?

Keni disa opcionie se si mund t’i ndihmoni voglushes që të shërohet nga leukemia. E para dhe më e shpejta është që të dërgoni një mesazh në numrin 1515 pa e prefiksin 044 (të valës 900). Me një mesazh ju dhuroni 50 cent. Bëjeni këtë së paku një herë dhe tregoju të tjerëve që ta bëjnë një gjë të tillë.

Opcioni i dytë është përmes Raiffeisen Bank.

Bank: Raiffeisen Bank Kosovo, Prishtina, Kosovo
Costumer name: BLINERA KOSUMI
Customer ID: 100324648
Llogaria rrjedhëse: 1501120000390351
SWIFT Code: RBKORS22 (Vetëm për transfere nderkombëtare)

Opcioni i tretë është përmes TEB Bankës

Bank: TEB Sh.A., Prishtina, Kosovo
Costumer name: BLINERA KOSUMI
Customer ID: 143018
Llogaria rrjedhëse: 2011000011498226
SWIFT Code: TEBKRS22 (Vetëm për transferet ndërkombëtare)

Opcioni i katërt – kontakto prindërit e Blinerës

Thirr në këtë numër +377 (0)44.163.183 për të kontaktuar me familjen Kosumi ose shkruaj në këtë email: info@ndihmoniblineren.org.

“Njerëzit kurr nuk harrojnë dorën ndihmëse veçanërisht në kohërat e vështira.” Catherine Pulsifer

“Sa më shumë që ju ndihmoj të tjerëve të kenë sukses, aq më shumë kamë suksese për vete” Raz Kroc

“Për çdo ditë bëj diçka për dikë për të cilën nuk paguhesh.” Albert Schweitzer

“Allahu thotë, Nëse jepni haptas, është mirë, por poqë se e fshihni dhe i dhuroni të varfërve, është më mirë për ty.” (Kurani 2:271)

“Më shumë lumturi ka në dhënie se sa në marrje.” Aktet 20:35


Edhe ju, bëni një të mirë sot dhe ndihmo Blerinën të sherohet!

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free